Skip to content


OPRUIMING – Het tij keert

Northseacycling – in het voorjaar van 2009 fietsten Jos Wassink en Koos Termorshuizen 6.000 kilometer rond de Noordzee door Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Schotland, Engeland, Frankrijk, België en Nederland op zoek naar duurzame alternatieven voor energie, visserij en kustbeheer.

In het boek ‘Het tij keert’ doet Jos Wassink verslag van de projecten die ze bezochten waaronder het Europese centrum voor golf- en getijdenenergie, ‘s wereld eerste drijvende windmolen en -ook al een wereldprimeur- een osmosecentrale aan het Oslofjord.

Een uitgever is niet gevonden. Daarom in de vrije verspreiding via .pdf.

Download Het tij keert (0,7 MB pdf)

Posted in anders, Artikelen.

Tagged with , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.