Skip to content


Regenriool

HOEZO RADIO, 2 april 2008

We hebben vandaag weer een stukje riooljournalistiek van onze verslaggever Jos Wassink. In nieuwbouwwijken worden vaak dubbele rioleringen aangelegd: een voor het rioolwater, het vuile water zoals dat in jargon heet, en de ander voor regenwater. Dat is makkelijker voor de rioolwaterzuivering. Maar vaak worden beide riolen weer samengevoegd omdat er door foute aansluitingen toch rioolwater in het regenwater terecht komt. Dankzij een nieuwe techniek van de TU Delft zijn de foute aansluitingen nu eenvoudig op te sporen. Jos Wassink ging kijken hoe.

Luisteren

Posted in Teleac Hoezo radio.

Tagged with .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.